S. O. S. Miért lehetett ez? Tegnap nagyon rosszul éreztem magam! Szüleim szerint a sok számítógépezés miatt! Szerintetek?
Figyelt kérdés
-fájt a hátam és a hasam így körben(remélem érthetően írom)
-hányingerem volt
-rázott a hideg
-fájt a torkom
A szüleim azt gondolják hogy azért voltak ezek mert sokat ülök a gépnél!
Szerintem ez nem befolyásolhatja vagy igen?
17/L
2010. jún. 30. 16:58
1/8 A kérdező kommentje:
+ fájtak a végtagjaim;karom, lábaim
2010. jún. 30. 16:58
2/8 anonim válasza:
ez egy baromság, énis egésznap itt ülök de semmi bajom nincs.. anyud csak azért mondja ezt h ne gépezz annyit.. énmárcsak tudom:Đ
3/8 anonim válasza:
ja sok számítógépezés meg egy napszúrás....vagy valami más, menj orvoshoz
4/8 A kérdező kommentje:
Ja de hogy nekem volt gerincműtétem, van bennem egy platina!
2010. jún. 30. 17:07
5/8 anonim válasza:
Napszúrás? Ilyen meleg időben én is itt ülök gépnél reggel 8-tol estig de semmi hasonló bajom nincs... Hányingerem már volt gép előtt mikor nem ettem semmit és úgy ültem le elé, de hátfájás + gyomorfájás nem hiszem hogy emiatt lenne ha értelmesen ültél a széken. Menj el orvoshoz!
6/8 anonim válasza:
+ azt nem írtad hány órát ültél a gép előtt, mert pl 3-4 óra az semmi de 8-9 óra után már simán fájhat a hátad még ha ki is húzod magad. Bár a torkodat ez nem érintené... sok fagyi ? Szerintem menj el orvoshoz ha már előfordult régebben is , ő majd megmondja a tutit.
7/8 anonim válasza:
Gép előtt üléstől semmi bajod nem lehet, én 18-20 órát is ülök előtte, soha semmi bajom nem volt tőle. CRT monitorral a szemed fájhat (16 órás duplaműszak, CRT monitort bámulva, az már kicsit fáj).
8/8 anonim válasza:
Tegnap én is rosszul éreztem magam:
Fejfájás
Rázott a hideg (lázam volt)
Majdnem elájultam.
Hányinger.
És ugye a hátam és a lábam is fájt
énis 17 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!