Vissza tero mandulagyulladas oka mi lehet?
Figyelt kérdés
3honapja visszater mandula gyulladasom es a furcsa hogy mindig ugyan azon a napon 23.-an..Az elso elviselheto volt a masodiknal mar 5napos injekciot kaptam.Hetfon megyek orvoshoz veled de addig mit tehetnek?2016. júl. 23. 20:52
1/3 anonim válasza:
Lehet valami más okozza a mandula gyulladását, mint például arcüreggyulladás. Kipróbálhatnád, a langyos vízben feloldott szódabikarbonáttal gargarizálni!
2/3 anonim válasza:
Nekem tüszős mandulagyulladásom szokott lenni régebben.. kb. havonta, vagy kéthetente, azt mondta a doki lehet gócos, de lyukas fogtól is lehet. (bár nem tudom a tied tüszős lehet-e) Szóval azt is hallottam valakitől, hogy az orális szextől is lehet.. Hát az a helyzet, hogy mióta azt nem csinálom, nem volt ilyen gondom.
3/3 anonim válasza:
Nem mondták még,hogy ki kellene venni a manduláid?A torkod is be van gyulladva?A gégészetre menj,ne a háziorvoshoz!Látatlanban nem tudom milyen a torkod,de nekem is állandóan baj van a torkommal.Egy elhanyagolt mandulagyulladásból lett krónikus garatgyulladás,gyakran fáj,mindig piros.Rendszeresen járok vizsgálatra a gégészetre,többször is megtükrözték a torkom,szedem a gyógyszert,de nem javul.Szeretném még most nyáron kivetetni a manduláim,a jobb oldali ronda nagy,mindig duzzadt.Neked mit mondott a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!