SThirMO kérdése:
Hogyan szokjak le a számítógépfüggőségről?
Figyelt kérdés
Nem rég jöttem rá, hogy rá függtem a számítógépre.. Napi 10 órákat ülök itt... Ami nagy kihatással van a tanulmányi eredményeimre és egyre jobban veszem észre, hogy fizikailag sem vagyok annyira aktív... Nem szeretnék teljesen le szokni, mivel szeretem csinálni.. .De hogyan szokjak le róla, hogy max. napi 2-3 órát üljek itt... Közösségbe nem nagyon tudok elmenni, mivel a haverjaim nagy része ugyan ebben a helyzetben van mint én.2016. júl. 19. 20:04
2/3 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várok.
2016. júl. 20. 08:38
3/3 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen időszakaim, ilyenkor egyszerűen félreteszem a laptopot és nem kapcsolom be 2-3 napig. Esetleg csináld együtt a haverjaiddal, és máris lesz közösséged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!