Hogyan győzzem le magam?
Figyelt kérdés
Ismerős ez valakinek ? Jön egy apró dolog betegség....és rögtön azt gondolom h halálos beteg vagyok stb....ilyenkor napokig panikonok hányok...erősen ver a szívem...ilyenkor próbálok agyban dönteni de sajnos sokszor nem tudok semmit tenni az ellen h ne legyen bennem ilyen "izgulás"...nem akarok gyógyszert orvosi segítséget .... nem vagyok beteg ember! Egyedül szertném leküzdeni. Férjem nagyon mellettem áll tudja mit érzek ! Van aki ilyet érez még rajtam kivul?2016. júl. 10. 09:38
1/2 anonim válasza:
Igen. :( És én sem tudom, mi a megoldás.
2/2 Lilith1994 válasza:
igen en is igy vagyok es nem tudom hpgyan kene nekiallni es legyozni. ugy erzem hogy emiatt az emberek nem tartanak normalisnak. Mar nem is szoktam beszelni rola....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!