Szerintek ezek alapján lehet ez rák ti mit gondoltok? Sos
Figyelt kérdés
22-èves làny vagyok.A nyakamon 13-èves korom óta van kettő nyirokcsomó.Mozgatható kemèny tapintású.Amikor megfàzok akkor èrzèkenyebbè vàllnak ezek a csomók.Nem nőttek az èvek alatt fogyni se fogytam bőr viszketèsem sincs se hőemelkedès.Teljessen jó erőben vagyok.Nem règ volt egy vèrvètelem is ami jólett.Annyit vettem csak èszre hogy pár 3ve nehezebben veszem a levegőt.2016. jún. 28. 16:59
1/4 anonim válasza:
Ha megfázunk, akkor érzékenyebbek a nyirokcsomók, ez másnál is így van. Ha már majdnem 10 éve ott van, akkor szerintem az teljesen normális nyirokcsomó, de miért nem mujtatod meg a háziorvosnak, majd ő megnyugtat, főleg, hogy még a vérképed is rendben van.
Ha nehezebben veszed a levegőt, akkor menj orvoshoz, ki kell vizsgálni az okát, az lehet pl allergiás doldog is.
2/4 anonim válasza:
áhh...ne is menj el orvoshoz,minek az,majd itt megmondják a tutit....
3/4 A kérdező kommentje:
De el fogok menni csak gondoltam hátha van valakinek hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban.Gondoltam hogy orvos tud nyilván biztosat mondani.Amikor a tüdömet nèztèk vagyis halgatták semmi eltèrèst nem találtak csak annyit mondtal hogy csak egy kis bronhitiszem van.
2016. jún. 28. 17:40
4/4 anonim válasza:
Nem vagy te véletlenül hipochonder?
Vizsgáltasd ki magad és nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!