Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok akinek van 20...

Mit gondoltok akinek van 20 30 kg túlsúlya annak 30 év felett több egézségügyi problémája lehet mint aki vékony?

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem törvényszerű, de nagyobb az esélye tipikus túlsúlyosokat érintő betegség kialakulásának.
2016. máj. 30. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, nagyobb esély van rá, hogyne, főleg, ha hasra hízik és a szervei is zsírosodnak.

S még ha egédszséges fajta is, egy pici terhelést már bizonyosan jelent ekkora túlsúly (még nem tudom nagyon komolynak tartani, nekem volt ennyi és semmiben nem zavart, igaz, még csak nem is sportoltam, csak teljesítménytúráztam. s én hasra hízok, így főleg jó, hogy sokat fogytam belőle).

2016. máj. 30. 12:36
 3/6 A kérdező kommentje:
csak mert én vékony vagyok és minden bajom van.muszàj egészségesen étkeznem és mértékkel.közben meg làtom sok ismerősőm hogy nagyon nagyon elhizottak és így is ész nélkül esznek mindent és minden időpontban
2016. máj. 30. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Az állandó falás egy pótcselekvés. Sajnos a gyerekeket is elrontják a szülők. Nekem is 2 gyerekem van és akárhova megyünk, minden kisgyerek állandóan fal valami "szemetet", játszótéren, boltban, utcán, mindenhol. Nem látom, hogy gyümölcsöt ennének, csak mindenféle ropi, chips, pufi meg hasonlókat. Már gyerekkorban elrontják az egészet.

Egyébként meg van, aki túlsúlyos és soha semmi baja nincs, aki meg normál testalkat és egészségesen táplálkozik, minden nyavalya előjön. Ez genetika, amibe nem lehet beleszólni, maximum késleltetni, kitolni egyes folyamatokat.

2016. máj. 30. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:
hàt akkor ennyit arról hogy tàplàlkozz egészségesen és akkor minden rendben lesz.
2016. máj. 30. 12:50
 6/6 Kései Sirató ***** válasza:

Ne irigyeld a kövéreket, az evési kényszereseket, mert egyszerre fog jelentkezni náluk, úgy 60 körül mindenféle probléma:

magas vérnyomás

cukorbetegség

lábfájás

érelmeszesedés

szívproblémák

gyomor és emésztőszervi bajok, stb.

Ha annyira vékony vagy, hogy alultáplált is vagy, akkor szedjél vitaminokat, fontos , hogy megerősödj és jól érezd magad.

2016. máj. 30. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!