Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vékony vagyok mégis nagy a hasam?

Vékony vagyok mégis nagy a hasam?

Figyelt kérdés
Egy héten soha nem eszek egyformát minden nap mást (egyik nap Pl.: reggeli: kifli, tízórai: péksütemény, ebéd: leves főzelék, vacsora: kenyér). 13 éves vagyok (tudom ilyenkor még nem kéne ezzel foglalkoznom de érdekel) 147 cm, 34 kg. Eljárok futni heti háromszor (nagyjából egy két órát, mindig a kutyával egy fekete labradoral), biciklizek hetente egyszer (télen nem). Nem tudom mit nem csinálok jól ha valaki tudja mi lehet a baj kérem írje meg.

2016. márc. 31. 22:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy csomó ilyen kérdés van itt de azokba mind az szerepel hogy nem esznek egéségesen nem edzenek én pedig igen ezért nem értem mért van nagy hasam
2016. márc. 31. 22:55
 2/7 anonim válasza:
Ha csak a hasaddal van bajod akkor nem ilyen mozgast kene vegezned. A bicikli elsosorban a feneket fogyasztja. Csinalj inkabb feluleseket peldaul. Tenyleg korai mar ilyenkor ezzel foglalkoznod, igazabol meg fejlodni es noiesedni fogsz, szoval nem fog igy maradni
2016. ápr. 1. 06:21
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Az előző totálisan idióta. Nem értem miért osztanak észt, olyanok, akik még egy hasonló kérdésre se olvasták el a választ.

Nem tudod befolyásolni, hogy honnan fogyj sportoláskor viszont a futás biciklizéstől csak vékonyodsz.

Sosem túl korai elkezdeni sportolni.

Ha hízni szeretnél használj súlyzókat trx et.

alacsony ismétléses gyakorlatok kellenek neked.

Az hogy jól nézz ki nincs ingyen.

A kaja meg: fehérje: hús, tojás, túró

Szóval lényegében mindent rosszul csinálsz :(

2016. ápr. 1. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

ja a felülés nem jó a hátnak

hasprés jobb

olvass testépítős oldalakat

2016. ápr. 1. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:

(egyik nap Pl.: reggeli: kifli, tízórai: péksütemény, ebéd: leves főzelék, vacsora: kenyér)

Itt a baj. Ez nem kaja ez szenny amit eszel. A főzelék kivételével.

2016. ápr. 1. 22:41
 6/7 A kérdező kommentje:
a leves meg a fözelék az nem sulikaja meg étermi hanem othon fözöt étel
2016. ápr. 2. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:

ha nagy a hasad akkor el vagy hízva, de a zsír nem egyenletesen rakódik le.

Nehogy diétázz, de a sok evéstől is csak a hasad nőne.

Edzél, minnél változatosabban és akkor mindened jól nézel ki. Ehhez lehet több húst kéne enni. trx a legjobb neked

2016. ápr. 2. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!