Mit gondoltok erről az anyajegyről? (Kép)
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy az egyik gyerekkori anyajegyem teljesen el van mosódva, nem tudom mióta.
Pont a hasam aljánál a nemi szervem felett van nem sokkal.
Szerintetek gyanúsan nèz ki? Annyira fèlek :(
2016. jún. 11. 16:52
1/6 A kérdező kommentje:
Szinte soha nem érte UV sugárzás. Pont takarja a bugyi.
2016. jún. 11. 16:54
2/6 anonim válasza:
Teljesen ok. Nekem lassan mind ilyen, megmutattam bőrgyógyásznak, o is rendben talalta.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a legnagyobb anyajegyem. Azt olvastam google-ben, az egèszsèges anyajegy éles vonalú és nem elmosódott vagy darabos. 20 L
2016. jún. 11. 16:59
4/6 A kérdező kommentje:
Règebben nem tűnt soha elmosódottnak a szèle, legalábbis nekem.
Azon gondolkodtam lehet, hogy borotválkozás közben bele kaphattam vagy nem tudom és valami lett vele, vagy fogalmam sincs.
2016. jún. 11. 17:01
5/6 anonim válasza:
Nekem van kismillió anyajegyem.A közelmúltban "megvizsgáltam" őket a netes kèpek szerint.Van itt elmosódott meg mindenféle ami elvileg már rossz.Szerintem ez hülyeség...
6/6 anonim válasza:
Én egyszer eltávolíttattam állami sebésszel kettőt, az egyiket gond nélkül leszedték lézerrel, a másik csúnyábbat csak 2injekció és sok vagdosás után. Egy sokkal csúnyább heg maradt utána. Ha nem akad be semmibe és nem nagyobbodik meg akkor nem érdemes eltávolíttatni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!