Túlérzékeny hallást lehet-e műteni? Süketítő műtétre gondolok?
Figyelt kérdés
Nem komolytalankodok, de szenvedek, szenvedek a túlérzékeny hallásomtól. Lehet-e valahogy süketebbé tenni, boldog lennék, ha nem hallanám a szomszédokat, az autókat a lakásfelújítókat. A második utcából is idehallok mindent. Borzasztó. Fülembe forró ólmot öntsetek.2016. jún. 5. 20:57
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó füldugókat lehet kapni. Magam is használom.
Kívülről láthatatlan, magad kísérletezheted ki a "süketítés" mértékét. Szenzációs jó dolog. A neve: OHROPAX, Classik. Drogériákban kapható. Többször használható. Kezelést nem igényel. Csak a te füleddel érintkezik
2/4 anonim válasza:
Jajj, nekem azok nagyon nem jöttek be. A fulorrgégészem azt mondta, hogy ezért gyulladt be a fülem is, és hogy ne használjak ilyeneket. Meg mindig magától ki is jött a fülemből, akármilyen milyen is nyomtam bele. Úgyhogy a kérdezőnek azt ajánlom, hogy más megoldást válasszon.
3/4 anonim válasza:
Napi ket ora durva basszus egy jobb "agybadugos" fulesbol, tokeletes eredmenyt biztosit...
4/4 anonim válasza:
Én nagyon tudom ajánlani az Alpine Music safe Pro füldugót. Hallod a magas hangokat is mgfelelően. Olyan mintha lecsavarnák a hangerőt. :) Annyi a "hátránya", hogy kicsit jobban zsírosodik a füled, de lehet mosatni. A műtét meg nagyon hülye ötlet. Mások a fél karukat odaadnák a hallásukért. Gondolkozz, mielőtt cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!