Túlérzékeny vagyok - e, ha irritál, hogy az élettársam (aki nő,55 éves), a szobakutyák kajaosztásakor a koszhodt kutyaetető tálkákat felrakja a konyhapultra?
Figyelt kérdés
S mondjuk, közben én is éppen a saját reggelim elkészítésével foglalatoskodom (de, mondjuk, ettől függetlenül is).2014. máj. 6. 09:44
1/4 anonim válasza:
Engem nem nagyon zavarna, de hát nem vagyunk egyformák.
2/4 anonim válasza:
Engem is zavarna. Már az is, hogy ha koszos a kutyatál. Legyen az is tiszta. Mi sem koszos tányérból eszünk.
3/4 anonim válasza:
Tegnap kapta a kutyákat meg a tálakat? Miért irritál ma? Élettársad? Társad?
4/4 A kérdező kommentje:
3 - as hozzászólónak : a viszonyunk nem sima élettársi, hanem, csak egy hosszabban leírható bonyolultabb állapot (körülmények)(nyilvánvalóan ebben benne van az is, amire Te esetleg gondolsz, hogy milyen társ az ilyen, ill. miért viselem el - vagy éppen most miért nem). Tapasztaltam az általam leírtat már 1 (2) szer korábban is, és szóvá is tettem - de úgy látszik, nem volt eredménye
2014. máj. 6. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!