Hogy szoktassam le a cicámat arról h felugorjon a konyhapultra és megegye a kaját?
a multkor már a zacskót is kirágta és ugy ette.nehogy azt higgyétek hogy nem etetem,kap enni rendesen és mégis
a kiabálás sem használ:S
Nem igy hogy a lopos macskát nem, hanem konkrétan a macskát nem lehet, max annyit érsz el ha ott vagy és fél tőled akkor nem csinálja.
Be kell zárni a konyhaajtót és kész. Nálam a hálószobámba, a fürdőbe és a konyhába tilos bemennie. A tilos annyit jelent hogy be van zárva az ajtó. Ahogy nyitvamarad már megy leskelödni, gondolom ilyen nagy vadásznak képzeli magát.
Valahol itt olvastam en is hogy vizipisztollyal spriccel le de o ne vegyen eszre teged..
En is aazt mondom ha nem vagy otthon ugyis felmegy.. Aztis olvastam h foliazzam le a szelet mert a macsek nem sreti a csuszos feluleter.. Olvastam egyebkent a hangos dorgalast is de ezz nem tusom,nekem suket cicam van.. Ammondo vagyok, ha fel akar,fel fof menni ugyhogy ha nem rudod elz
Peter Griffin ilyenkor azt mondaná: Lődd le egy uzival!
Én pedig azt mondom ne tedd ki a konyhapultra a kaját, nem tudod leszoktatni róla úgy sem.
Az összes módszer csak addig hat, ameddig nem vagy ott, ha olyan a macska.
Nekem kettőből egy nagyon lopós, ezért mindig tele kell rakni a hasát. Ki kell tapasztalni mennyi elég neki, nem mindig elég, amit te elképzelsz. Na, mikor eleget kap, akkor nincs baj vele, de ha nem, akkor szedegeti le a fedőt a fazekakról meg ilyenek. Amit meg lehet, azt ne hagyj kint, vagy dobozba tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!