Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Romlott bor okozhat ilyen...

Romlott bor okozhat ilyen tüneteket?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt este megittam két liter házibort, amiről feltételezem hogy romlott volt, mivel korábban volt melegben szállítva és a napon is volt. Az íze is kicsit ecetes volt. Miután megittam egész éjjel hányásom és hasmenésem volt, másnap pedig olyan rosszul voltam hogy fel se tudtam kelni az ágyból. Ma se vagyok még teljesen jól, fáj a hasam és elég levert vagyok, de már sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Ezt okozhatta az hogy romlott volt a bor? Vagy más oka van?

2016. jún. 4. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem volt romlott. Csak simán berúgtál és másnapos vagy. 2 liter elég sok.
2016. jún. 4. 13:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert elég gyakran iszok meg ennyi italt (vagy még többet), de így még sose éreztem magam. Főleg hogy harmadnap is rosszul vagyok. Ez nagyon nem a sima másnapos tünet, hanem sokkal rosszabb.
2016. jún. 4. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Aztán mikor majd szép lassan kezdesz rájönni ,hogy sokkal jobban számít a minőség a mennyiségnél!
2016. jún. 4. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó! Alapbol ez se volt rossz minőség, csak félek hogy nem tett jót neki a melegben szállítás.
2016. jún. 4. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!