Alváshiany okozhat ilyen tüneteket?
Az alváshiány, a sok stressz, a sok gond okozhat pánikbetegséget és ezt bizony ha szervi oka nincs, akkor okozhatja pánikbetegség.
Viszont ne érts félre, de egyedül neveled a gyerekeidet? Mert amennyiben igen, akkor is gondolom csak van valamilyen rokon, ismerős, aki segíteni tudna, vagy ha van párod is, akkor miért nem veszi ki a részét ő is, és segít be?
Nem könnyű egyedül, soha nem is volt az, de csak az marad egyedül a problémáival, aki nem kér segítséget.
És tényleg, ha semmi szervi ok nincs, bár nem tudom, hogy jártál-e gasztroenterológusnál, mert a tüneteidnél a másik betegség, ami eszembe jutott, az a reflux és lehet, hogy egy sima gyógyszerrel is megoldódnának a gondok.
De ha tényleg nem szervi ok, akkor nyugtató helyett inkább keress fel egy pszichológust és akkor helyre fogsz jönni!
Az én párom is sokat dolgozott, mikor kisebb volt a gyerkőc, de sokszor nekünk sem volt könnyű, engem műtöttek is és bizony hiába kelt hajnali 5-kor a férjem és ért haza délután 5-kor, bizony volt olyan, hogy ő kelt fel a gyerekhez, hogy én tudjak pihenni.
Szóval mondd meg a párodnak, hogy segítsen be többet!
Meg aztán biztos ő sem dolgozik állandóan, vannak szabadnapjai, akkor jobban vegye ki a részét a dolgokból, te meg tudsz pihenni.
És ha nem jó a refluxra a gyógyszer, amit felírtak, akkor menj vissza és írjanak fel másikat, illetve nem tudom, hogy tartod-e a refluxosok számára ajánlott étrendet, mert ha nem, akkor nem kell csodálkozni.
És pszichológus mellé még a jógát is tudom javasolni, az is sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!