Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Okozhat-e kb 5 éve tartó heti...

Okozhat-e kb 5 éve tartó heti 1 x alkalommal füvezés, megszokási tüneteket, és még milyen viselkedési rendellenességeket okozhat?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történet ,hogy 1 éve járunk a párommal akinél most derült ki hogy néha füvezik.Elmondása szerint csak néha hétvégén használ egy szálat mert attól lenyugszik és jobban alszik.

Viszont a hét többi napján azt vettem észre hogy nagyon hullámzó a lelkiállapota,és nagyon ideges tud lenni egy apróságon is.Sokszor szeret csak úgy elvonulni ahogy ő mondja a "magányba" és eddig nem értettem miért.Nyilván titkolta tőlem.A kérdésem az hogy ez már szerintetek ,mennyire kemény pszichés függőség,hiszen tisztában vagyok vele hogy egy könnyű drog ,de sztem azek a hangulatváltozások és hisztirohamok a semmiből ?

Kérem őszintén ,akinek volt már ilyen tapasztalata osztja meg velem.Mert már ott tartunk hogy a kapcsolatunk rá megy lassan és nem tudom hogy ilyen esetben hagynom kéne vagy ?

2014. szept. 27. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Már viselkedési zavara van. Hazudik a füvezés miatt. Szerintem meg teljesen rászokott és nem tud már leszokni. FÜGGŐ.!!!
2014. szept. 27. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A hullámzó lelkiállapot és idegesség a füvezés hordaléka.
2014. szept. 27. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyes értelmi fogyatékosokon kívül mindenkinek "hullámzó a lelkiállapota", csak van, akin nehezebb észrevenni. Nagy túróst van a "füvezéstől"!
2014. szept. 27. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
aki nemcsinált ehez hasonlókat az ne magyrázzon. a lényeg hogy ha elszívod a csongort, akkor boldog laza vagy. ez kb fél napig tart még akkor is ha kiment a szer hatása 1-2 óra alatt.. aztán hirtelen megint elöjönnek a gondok.. amiket a füvel nyomtál el 2 óra erejéig. szerintem nála kialakúlt egy új életszínvonal és. az elején azért szívott hogy a silány életénél jobblegyen, azt megszokta, és mostmár azért szív hogy szintentartsa az "új silány szart" különben visszaesne, megszokta azt a jól, és azt hiszi valóságnak, hagyd ott .drogosokkal nem jó kezdeni. van más brokesz is a földön ;)
2014. szept. 27. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.De csak en tudom mit élek át .De az utolso válaszolóval egyett ertek.
2014. szept. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!