Évekig tartó hétvégi alkoholizálás, időnkénti füvezés valóban ilyen hatással van az agyra/szervezetre/személyiségre? Végleges a változás?
Hagyd abba a piálást és a tépést. Ebből így tudsz szabadulni. Kezdj el aktívan sportolni.
Mindennap látom, hogy mit tesz a dolog. Van egy "barátom" bár inkább azt mondanám, hogy nem is ismerem. 4 éve ráállt a füvezésre, mellette rengeteget iszik. Konkrétan hülye lett az ember és nem is bírja nélküle. Belevont másokat is. 2-3 órát nem bírnak ki nélküle. A pia is rendesen csúszik, okádékul néznek ki. Viszont van olyan barátom is aki a város legnagyobb "cuccosa" volt, 1 éve tiszta, nem iszik, nem drogozik. Durván visszanyerte a régi énjét! Kitartást! :) és akarat kell hozzá, hogy a tünetek is szünjenek.
"Gyengébb lett a memóriám, megkopott a lexikális tudásom, vesztettem a lendületemből, humorérzékemből, motivációmból, flegmább és közömbösebb lettem érzelmileg, mindenhez dupla erőbedobással kell hozzáfognom"
37 vagyok, soha életemben nem füveztem, alkoholt sem ittam, mert mindkét szülőm alkoholista volt, nem is dohányoztam, mégis a fenti dolgok rám is jellemzőek. Ezek mindenkivel megesnek. Nyilván nem tett jót a sok tudatmódosítás, de nem is ártott akkorát, mint gondolod. Kiélvezted a fiatalságodat, oké, most pedig frissítsd fel az elmédet, kezdheted nyelvtanulással, sportolj, figyelj oda az ételek ásványianyag- és vitamintartalmára és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!