Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi a normális pulzusszám?...

Mennyi a normális pulzusszám? Miért nem számít, ha a hetekben változott?

Figyelt kérdés
Volt egy katéteres beavatkozásom, nem egy nagy dolog 20 perces nézelődés a doktorok részéről ( mindent rendben találtak ), de előtte a pulzusom nyugalmi állapotban 65 körül mozgott, most 75-85 között mérem ugyanebben az állapotban, mozgásra 90-100 ( séta-gyaloglás ) régen ez az érték volt 80-85 maximum ( a vérnyomásom változatlan 115/70 környékén ). Az lenne a kérdésem, probléma szerintetek-e, hogy változott? Panaszkodtam, de nem lettem figyelmesen meghallgatva, mert, hogy "normális" ( 24 vagyok, még nem akarok lerobbanni )....

2013. aug. 17. 11:08
 1/3 anonim válasza:
Üdv! Én pont az előbb írtam ki egy hasonló kérdést, csak nekem a per számmal van "állítólag" Nagymamám" szerin gond mert az enyém 87-re is felmegy......én 21 vagyok..
2013. aug. 17. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
A normális az percenként 12-16
2017. márc. 6. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagyis bocs, hatvan és nyolcvan között
2017. márc. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!