11/20 anonim válasza:
Nekem is, a nagylábujjam, pedig lány vagyok :D
12/20 anonim válasza:
Nekem szőrös, de úgy hagyon, érzékeny ott a bőröm.
17l
13/20 anonim válasza:
12. Nekem is kipirosodik közvetlen utána ha kihúzkodom és ráadásul fáj is, de sokkal undorítóbb úgy felvenni egy szandált, hogy ott fityeg a szőr. Kend be utána sudocrem-el, vagy valamilyen kamillás bőrnyugtatóval.
14/20 anonim válasza:
Nő vagyok és a két nagylábujjamon nekem is van pár szál szőr, amikor epilálom a lábam, akkor onnan is le szoktam szedni.
15/20 anonim válasza:
12. Én is ott hagyom. Úgy csináld (vagy ne csináld) ahogy neked jó.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. máj. 28. 17:02
17/20 anonim válasza:
Nekem is. De nekem maga a lábfejem is.
18/20 anonim válasza:
Én lány vagyok de nekem minden lábujjamon valóságos szőrpamacs van.Erős,fekete és kb 3 centi hosszúra is meg tud nőni. A lábfejem ugyanígy. Borotválom nyáron,amikor látszik.16l.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. máj. 31. 16:00
20/20 anonim válasza:
Szedjétek le kérlek, undorító! Sok pedikűrös feltesz a munkájáról képet, és a rózsaszínre kilakkozott kövecskés lábkörmök felett nem mutat jól a hosszú lábujj szőr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!