Szőrös a fenekem! Mit tegyek? 17/F
Figyelt kérdés
Azért gond, mert beleragad a kaki és nem tudom kitörölni:(2015. nov. 15. 14:49
2/6 Andi80018 válasza:
Epiláltasd ki, vagy használj nedves wc papírt. Igazán nem bonyolult a megoldás... :-)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi! ment a zöld kéz!
2015. nov. 15. 14:56
4/6 anonim válasza:
másnak is van ilyen problémája. van aki ezzel él, és nem törődik a csimbókokkal, meg hogy vonalkódos lesz a gatyája..
nagy élmény így csajozni...(is)
a hegyibeszéd után mondom a megoldást..ezt úgy hívják: bidé..
nos biztosan láttál már ilyen fajanszot...vagy a WC-ben, vagy a fürdőben szorítasz neki helyet, bekötöd a hideg-meleg vizet, 32-es csővel a szennyvízelvezetést, aztán már moshatod is az ánuszrózsát, és környékét...azért is jó, mert ha sietsz egy csajos randira,nincs időd fürödni, akkor fordítva ülsz rá, és megmoshatod a lompost is..aztán nem gond, ha a csajszi térdel.
szerintem a civilizáció egyik nagy találmánya a bidé...
...mármint annak, aki ad magára(és szintén szőrös a segge)...de mégsem szaros..
5/6 anonim válasza:
Én borotválom,mert nekem nagyon szőrös.
6/6 anonim válasza:
nekem is nagyon szőrös de mi ezzel a gond tisztán kell tartani nekem még sose volt vonalkódos 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!