3/20 A kérdező kommentje:
léci nemet is!
2016. máj. 28. 12:54
4/20 anonim válasza:
Nekem is:D De nem nagyon vehető észre ilyem szőkésbarna szőrök vannak rajta pár szál.
5/20 A kérdező kommentje:
lány vagy fiú vagy?
2016. máj. 28. 12:57
6/20 anonim válasza:
Nem vészes, csak egy picit, kb mint az őserdő.
8/20 A kérdező kommentje:
6-os lány vagy fiu?
2016. máj. 28. 13:03
9/20 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de a talpak, tenyér és ujjak belső felén kívül mindenhol van szőrzet. Ha más nem, pihés, alig látható. Láttál már öregember fülkagylót? 😄
10/20 anonim válasza:
Nő vagyok és nekem is szőrös a nagy lábujjam, de természetesen kihúzkodom csipesszel szálanként, vagy amikor epilálok, az epilátorral odanyúlok. Így egy-két hónapot kibír. Gondolom te is nőnemű lehetsz, mert különben nem agonizálnál ezen. Sajnos el kell fogadni, hogy mi nők is szőrösödünk, főleg, ha sötét szőrzetűek vagyunk, jobban kell figyelni magunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!