20 éves fiú vagyok, és a hasamtól a mellkasomon át a hátamig nagyon szőrös vagyok! Géppel vágom, a hátamon a szőrt, de hamar visszanő. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Utálom, hogy nem tudok sehova menni (fürdő) , mert iszonyat szőrös vagyok. A családban azt mondják, az úgy jó, férfias. De nekem ez sok.
Szerintem csupaszon jobb és higiénikusabb lenne.
Mit tegyek?
Nem merek elmenni gyantázásra, mert furcsa érzésem van ezzel kapcsolatban!
2015. júl. 23. 19:31
1/5 anonim válasza:
Én pedig a gyantázást ajánlanám, tartós, gyors. Hidd el nem te lennél az első és nem is az utolsó pasi aki elmegy ilyenre :)
De ha bírod az "önszadizást" akkor epilálhatod is.
2/5 anonim válasza:
figyelj csak szerintem menj el egy kozmetikushoz, és gyantáztasd szakszerüen.
epillálás durvább és jobban be is gyullad a szörtüsző.
kozmetikus lekezeli utána
3/5 anonim válasza:
Tanuld meg profin hasznalni a hajnyirot es vagjal mintakat a bundadba. Tok vagany! :)
4/5 anonim válasza:
Nem kell félned a kozmetikustól, sok férfi jár manapság gyantáztatni, akár egész testet is. Választhatod még a tartós szőrtelenítést is, ha van rá pénzed.
5/5 anonim válasza:
Én testszőrnyíróval szedem le magamról,nekem is nagyon sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!