Régebben csak a hónaljam izzadt de az baromira, most pár éve nagyon minimálisan, mondhatni normálisan izzad. A hátam viszont annál jobban. Leginkább csak a gerincem mentén deréktól a nyakamig. Ha bejön a póló szezon ki se merek menni a házból mert nagyon szégyellem, hogy szinte rögtön folt van a hátamon. A 30 fokban pedig nem akarok pulóvert felvenni (régen ezt csináltam).
Sehol máshol nem izzadok szinte csak ott. Pont a legrosszabb hely mert azt nem tudom eltakarni. Teljesen mindegy, hogy milyen színű vagy anyagú pólót veszek fel mert meglátszik. Kivágott pólókat nem hordok és nem is szeretnék. A hintőport próbáltam többször is, egy ideig jó de egy idő után olyan mintha nem is lenne rajta.
Szerintetek mit csináljak? Annyira utálom ezt, mindig elrontja az egész nyaramat.
Az orvoson kívül tudnátok tanácsolni valamit? Mi az ami segíthet ezen?
Azzal ugye tisztában vagy, hogy mindenki izzad? 19 évesen lehetne ennyi sütnivalód. Meleg = izzadás. Az orvos meg körberöhögne, már csak azért se tanácsolnánk a meglátogatását.
2016. máj. 26. 14:32
2/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha olyan felsőket veszel, amiken nem látszik az izzadságfolt, hidd el, rengeteg ilyen anyag és fazon létezik. A hintőpor jó, azt mindennap használhatod, végső esetben pedig vegyél a patikában Exodort, hígítsd fel desztillált vízzel (hátra töményen nem használnám), és a tájékoztatónak megfelelően kezdd el használni. 30 fokban mindenki izzad, de megfelelő ruházattal ki lehet küszöbölni a kellemetlenségeket.
2016. máj. 26. 14:37
3/5 anonim válasza:
Mindenki izzad... akkor szokott nayon durva lenni a dolog, ha valaki még kövér is. Ez esetben fogyj le.
2016. máj. 26. 14:39
4/5 anonim válasza:
Egyetlen megoldás van: olyan anyagú felsőt kell választanod, amelyiken nem látszik. Vannak ilyen zsorzsett szerű, szinte majdnem áttetsző anyagú felsők. Ezek most nagyon divatosak, és vannak pamutból készültek is. Menj el jobb használt turkálókba, ott biztosan kapsz divatos ruhát, vagy felsőt. Nézhetsz a persze újat is. Az anyagja legyen mintás lehetőleg.
2016. máj. 26. 15:03
5/5 anonim válasza:
Vérképet nézess! A pajzsmirigy állapotát az orvosok meg tudják ebből állapítani. A pajzsmirigy rossz működése furcsa dolgokat tud művelni az izzadással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!