Állandó szédülés, gerincfájás, végtaggyengeség, mi lehet?
Figyelt kérdés
Sokszor szédülök, zsibbad az ujjam, fáradt vagyok, régebben is volt ilyen, de most már majdnem mindennapos. Elmentem orvoshoz, aki elküldött ideggyógyásztra, aki 3 perc alatt megállapította, semmi bajom. Most a reumára várok, emellett szorongok is, de nem ettől van ez. A testtartásom rossz, most hogy sokszor kihúzom magam a hátam s fáj. Lehet ettől?2016. máj. 4. 20:22
1/9 anonim válasza:
keress rá gerincferdülésre itt és azzal az edzéssel javítsd a tartásod
3/9 anonim válasza:
A sok görnyedt üléstől nekem is jelentkeztek hasonló tünetek:
Gyógytornának a hasonfekve való hátrahajlás sokat segített. Illetve az hogy megtudtam panaszaim okát, mert onnantól mindig igyekeztem kompenzáló testmozgásokat végezni.
4/9 anonim válasza:
Készült MRI? Hogyan állapította meg ha nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 26 éves vagyok, mindig rossz volt a testtartásom és évek óta alig mozgok. Most, hogy állandósultak a tünetek kezdtem el, de még nem érzem. Az interneten meg olyan dolgokat olvasok, hogy szorongok miattuk.
2016. máj. 4. 21:06
6/9 A kérdező kommentje:
Nem készült semmi, pár dolgot kellett csinálnom és mondta nincs bajom, pedig ott is szédültem.
2016. máj. 4. 21:07
7/9 anonim válasza:
Agyi keringési zavar? (TIA) Próbálkozz egy másik ideggyógyásszal! Pl az OITI-ben.
9/9 A kérdező kommentje:
Vérnyomásom átlagos, ha pánikolok magasabb.
2016. máj. 4. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!