Időszakosan jelentkező izom (izületi? ) fájdalom (féle), esetenként végtaggyengeség, remegés, minek a tünetei lehetnek?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és időnként tapasztalok valamiféle, mondjuk enyhe fájdalmat az izmaimban, ízületeimben, nem tudom pontosan meghatározni, emellé társul fáradtság. Olykor pedig a végtagjaimat gyengének érzem, olyankor mintha remegne is. Mi okozhat ilyen tüneteket? Esetleg valamilyen ételérzékenység? Milyen irányba indulhatnék el?2016. ápr. 25. 20:56
1/2 Salx Narval válasza:
Hát erre egy alaposabb kivizsgálás nélkül nem sokat lehet mondani. Tanácsolni is csak a szokásos dolgokat lehet, folyadékpótlás, vitamindús és rostgazdag étrend ( zöldség, gyümölcs, olajos magvak, kefir, joghurt, stb) Esetleg használhatsz izomlazító krémet és tehetsz a fürdővizedbe is valami nyugtató, lazító olajat, kivonatot pl levendula, körömvirág, nadálytő, cickafark,stb. Belsőleg jó hatású lehet egy citromos gyömbértea, természetesen gyári teakeverékek is vannak izomfájdalmakra.
2/2 anonim válasza:
Azóta voltál orvosnál, ki derült hogy mi okozza ezeket a tüneteket? Vagy elmúltak? Csak azért érdekelne, mert nálam is hasonló tünetek vannak, és hogyha te találtál rá megoldást akkor érdekelne. Én 20 éves vagyok, és eléggé stresszes volt az elmúlt fél évem, de akkor sem gondolom, hogy ez normális lenne. Köszi, ha válaszolsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!