Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (többi odalent,...

Mit tegyek? (többi odalent, és hosszú) 12l

Figyelt kérdés

Mostanában ha valami édesebb üdítőt iszok (nem szoktam sűrűn) akkor utána egy fél percel később elkezdek remegni, szédülök, fáj a gyomrom és hányingerem van.

Levegőt is nehezebben veszek.

Már mondta az iskolaorvos, hogy nagyon magas a vérnyomásom. El is mentünk megnézettetni, és a lapra azt írták, hogy fennáll. a veszéllye annak, hogy vérnyomás betegségem van.

és az iskolaorvos azt is mondta, hogy soványabb vagyok a többieknél (nem vagyok anorexiás) . eszek is rendesen.

Mind ezekről tud anyum, de azt mondja, hogy nem kell elmenni emiatt sehova sem, mert hogy "majd úgyis jól leszek" .......

A gerincem is fáj.

valami ötlet ??? mit csináljak???

2015. júl. 14. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ó te szegény.

Próbáld meg kiharcolni a további vizsgálatokat és a kezelést. Kérd meg az iskolaorvost, hogy hívja fel a szüleid és magyarázza el nekik, hogy miért is nem vagy jól.

Vagy pedig szólj valamelyik rokonodnak, mondjuk nagyidnak és kérd meg, hogy kísérjen el orvoshoz.

Addig is pedig kerüld az olyan ételeket és italokat amiktől érezhetően nő a vérnyomásod.

2015. júl. 14. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom!! már szóltam a nagyimnak. de anyum pártját fogja. :c
2015. júl. 14. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Mennyire magas???

Mert 24 oras vernyomasmerőt szoktak ilyenkor feltenni es ha nem jo az eredmény kardiologiai kivizsgalas.viszont erdekes h sovany vagy es magas.ne igyal csak vizet mert ezekben a kolakban üditőkben sok karos anyag van attol is lehetsz rosszul.bar nagyon magas vernyomasert biztos nem felelos.

2015. júl. 14. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy teljes vérképet mindenképp kéne csináltatni, mert az alapján nem ártana tisztázni, hogy nincs-e baj a cukroddal.
2015. júl. 14. 23:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Volt már 24 órás vérnyomásmérő. ott is mondták, hogy a legnagyobb eséllyel vérnyomás betegségem van.

És nem magas a cukrom.

csakhogy ugyebár azt mondják a szülők, hogy majd kigyógyulok belőle, meg hogy nincsen semmi bajom. :/

2015. júl. 15. 00:55
 6/8 anonim válasza:
Idegrendszer problema.
2015. júl. 23. 15:28
 7/8 anonim válasza:

Nem vagyok ebben szakértő de olyanok között élek (és kehet nekem is magas) akiknek magas a vérnyomásuk anyámnak magas, nagymamámnak magas, apámnak magas bár neki nem kezelt. De nem offolok itt tovább a lényeg az h ha a vérnyomásod magas azzal jobb orvoshoz fordulni mert a magas vérnyomásból később komoly gond is lehet (nem szeretnélek megijeszteni mert te még fiatal vagy ahhoz h ez történjen de leírom csak h tisztán láss) a dédmamámat 3 agyvérzés vitte el, és apai ágon a nagymamámnak is 2x volt agyvérzése tehát ne ijedj meg csak hogy a szüleid is tudják mi lehet ha nem mész orvoshoz vele és nem kezelik soha sem :( :/

Ha megijedtél nagyon sajnálom mert nem azért írtam le :) mint mondtam fiatal vagy te még ahhoz :)

2015. szept. 2. 14:21
 8/8 anonim válasza:
Ugyan igy volt nalam is.en viszont cukorbeteg lettem.2 es tipusu nem vele született. Remelem h azota megoldodott a dolog.
2016. szept. 14. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!