Töredezett hajra milyen pakolás lenne célszerű?
Figyelt kérdés
Sajnos, nem csak hajam vége, hanem egy-egy tincsek egészen a fejem tetejéig töredezettek. Vágatni fogok belőle, de milyen hajpakolással tudnám erősíteni ezután a hajam?2016. ápr. 16. 14:28
1/1 anonim válasza:
Igen, a töredezett részeket már nem lehet helyre hozni, mielőbb vágni kell, hogy ne törjön a hajszál tovább a tövek felé.
Fested a hajad? Ha igen, az sem mindegy, hogy mivel és hogyan.
Nekem azóta kezd helyre jönni és sokat is tudtam növeszteni rajta, mióta a DM-es Alverde termékeket használom. Ezek teljesen természetesek, mentesek minden vegyi anyagtól.
Van egy lila tégelyes pakolásuk, amit mosás előtt kell 5-10 percig a hajon hagyni. Nagyon szép lesz tőle a haj, én nem is használom mindig, csak kb. havonta 1-2-szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!