Száraz hajra mi a legjobb balzsam/pakolás?
Figyelt kérdés
A fejem teteje zsírosodásra hajlamos, de a többi erősen száraz, a hajvégekig. Már-már seprűszerű, dúrva tapintású hajzuhatagom van.
Szerintetek mi a legjobb pakolás rá?
Esetleg általános hajbalzsamként mit javasoltok? Kinek mi vált be?
2015. jún. 19. 13:04
2/6 anonim válasza:
0.5 Avókádó + 1 kanál méz + 2 kanál olíva olaj <-- krémesre turmixolod
ezt 2 órán át egy zuhanysapka (v vmi kreatív helyettesítője) alatt melengeted (hogy a haj pórusai(nem vagyok biztos a magyar szóban) kinyíljanak és beszívják a tápanyagot), majd kimosod simán mintha hajat mosnál.
Egy másik amit sokat hallottam: Meleg olajos
Olíva vagy kókusz olajjal
3/6 anonim válasza:
Nekem az ilyen olajos házi cuccok csak szétcseszték a hajam. Elkezdtem normál hajra való samponnal mosni, mert a zsíros hajra való csak kiszárította teljesen, a fejbőröm és a hajvégem, amitől még zsírosabb lett. Perpill a Kallos Latte pakolását használom, csak a hajvégre, teljesen bevált. Ja, samponból meg Nivea normál hajra valót. :)
4/6 anonim válasza:
kallos
ebbe keverhetsz még bármilyen olajat, tojást, stb
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Kifogom próbálni ezeket! :)
2015. jún. 20. 09:46
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!