Ha kb. egy hónapja szedem a 0,5-ös Rivotrilt, és ha elfogy a gyógyszer utánna lehetnek elvonási tüneteim? Egy nap kettőt vagy hármat is beveszek. Nem tudom, hogy függő vagyok-e.
Figyelt kérdés
Ha lehetnek elvonási tüneteim akkor mik lehetnek azok? Köszönöm a válaszaitokat előreis.2016. ápr. 15. 21:43
1/8 anonim válasza:
Ennyi kevéstől még nem, meg még csak rövid ideje szeded. Viszont ez nálad már akkor pszichésen van, ha beveszegeted kettőt vagy hármat is.....utálom az ilyen pszichés gyógyszereket, inkább az okot kellene kezelni, hogy miért kezdted el szedni?
2/8 A kérdező kommentje:
Családi gondok. A lényeg,hogy megnyugtat. Akkor mikortól lehetnek elvonasi tüneteim? Kettő esetleg három hónap után?
2016. ápr. 17. 18:00
3/8 anonim válasza:
Ezekhez annyira nincs hozzászokás mert nem minősül kábítószernek, semmi származék nincs benne. Ettől nem kell aggódni.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehetek függő? Miért érzem,hogy kell bevennem egyre többet?
2016. ápr. 19. 21:18
5/8 anonim válasza:
Az előző válaszoló téved, a Rivotril függőséget okoz, szakembertől tudom!
6/8 A kérdező kommentje:
mennyi idő után okoz függősséget?
2016. máj. 13. 22:05
7/8 anonim válasza:
Azt pontosan nem tudom. A 0,5-ös az nem túl erős, de szerintem pár hónap alatt hozzá szokik a szervezeted.
8/8 anonim válasza:
Egy hónap nem hossszú idő,de független ettől hamar rá lehet szokni.Mi az oka,hogy egyre többet veszel be? Nem hat már ugyanúgy a korábbi adag? Mert ha így van,ez bár nem függőség,de egyfajta gyógyszer tolerancia (a Rivotril ra vonatkozóan),ami azt jelenti,hogy az eredeti adag már nem elég ugyanannak az állapotnak az eléréséhez.Kérlek légy óvatos ezzel a gyógyszerrel! Tapasztaladból mondom.Orvos nélkül semmiképp ne állítgasd magadtól az adagokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!