Mennyi rivotrilt lehet bevenni 14 évesen? (a semennyit halasszuk) bővebben lent olvassátok.
Én is depressziós vagyok, de nem kell gyógyszerhez nyúlni azonnal, én egy rettentően rossz suliba jöttem, tele van cigánnyal meg drogos agresszív állatokkal és sikerült elérnem hogy én legyek az évfolyamon a király, már alig bírom hogy minden nap meg kell veretni/verni valakit de csak így lehet túlélni!!!
Kitartást! :*
"(a semennyit halasszuk)" - oké! Akkor írd le, hogy milyen választ szeretnél, és én azt írom neked!
Egyáltalán, honnan szedsz Te vényköteles Rivotrilt?!
Szedjél inkább recept nélkül kapható bogyókat ( ha már szedni akarsz!9, mint pld. a Sedatif PC!
De bírom itt a sok önjelölt doktort. :D
Majd azt az orvos eldönti, hogy milyen gyógyszert ír ki, a lényeg, hogy őszintén meséld el neki, hogy mi a baj, ne titkolj el előle semmit. Az adagolásról is ő fog dönteni, annyit lehet bevenni, amennyit felírt.
Nem is világos nekem teljesen a kérdésed. Hogy érted azt, hogy "mennyit lehet"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!