Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hunzában tényleg senki sem...

Hunzában tényleg senki sem beteg?! lent olvassátok el a cikket

Figyelt kérdés
[link] nem tudom h hiteles-e ez a forrás tényleg ígyvan?

2015. ápr. 8. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Van egy dokumentum film is róluk, az ugyanezeket a megállapítasokat teszi. Szerintem hitelesnek tekinthető az információ.
2015. ápr. 8. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekünk, "modern" és rohanó civilizációnk lakóinak is utána kell informálódni a cikkben emlegetett tényezőknek. A sárgabarack magnak és a B17 vitaminnak. Vagy ha nem ezeknek tulajdonítható, akkor kutatnunk kell tovább.

Épp ma olvastam a különféle magvak (pl. mandula, szőlőmag, stb.) és olajainak jótékony hatásairól.

De valószínű hogy Hunzában ehhez még hozzájön a kevésbé stresszes életmód is.

Egy öregedésről szóló könyvben írták hogy a földműves és a tudós foglalkozás kedvez legjobban a hosszú életnek. Mindkettő nyugodt, a földműves meg még a tiszta levegőn is él. A cikkben szereplő egyik kép is nyugis földművességhez hasonló életmódról árulkodik.

Így hát tudósnak kell lennünk, aki például az ilyen helyeken a hosszú életet kutatja.

2015. ápr. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!