3 éves unokaöcsém bevett és lenyelt 6 szem Rivotrilt (0,2-es). Bevitte a roham mentő. Mit okozhat benne a gyógyszer?
Attól függ mennyi idő telt el a gyógyszer bevétele és a kórházba kerülése között. Ha azonnal észrevettétek jó eséllyel semmi. Talán 1 óra se olyan vészes, kicsit kómás lesz órákig vagy napokig. De a gyomrocskáját tuti kimossák.
Off. Hogy történhetett ilyen meg? Minden gyógyszerre rá van írva, hogy gyermekektől el kell zárni! Vagy hegymászó a kissrác?
Én is rivotrilt szedek volt idő mikor napi 2 szemet szedtem. Kissé álmos voltam tőle. Valakinek nagyobb dózist írnak fel napi több szemet.
Ha 6 szemet bevesz egy kisgyerek az még nem halálos csak kiüti de alaposan. Egy óra alatt sajna felszívódik de ha egy óra múlva még él akkor túléli de elég kellemetlen lesz az ébredés.
Ne izgulj ahogy, én a rivotrilt ismerem nem fog károsodni, megmarad a kis srác szerintem csak rosszul lesz egy darabig. Egy fiatalabb, kisebb testben jobban hat ugyan de le fogja küzdeni.
A szülőket meg valószínűleg előveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!