Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szabad-e már konditerembe járnom?

Szabad-e már konditerembe járnom?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 162 cm és 50kg. November óta járok edzőterembe az egyik barátommal, imádom ezt csinálni, de bennem van a félelem, hogy megállhatok a növésben. Nagyon későn érő típus vagyok még épphogy csak elkezdtem szőrösödni stb... Ahogy láttam elég megoszló vélemények vannak ezzel kapcsolatban, hogy ennyi idősen elkezdhetem-e már, hisz nagyon szeretem csinálni és egyáltalán nem használok nagy súlyokat és mindig 10-12 ismétléseket csinálok mindenből. Viszont semmiképp sem szeretnék megállni a növésben és ekkora maradni, ha esetleg vannak gyakorlatok amiket egyáltalán nem csinálhatok (ezek közül tudok néhányat) akkor azokat is írjátok le kérlek. Előre is köszönöm!

2016. ápr. 11. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebben a korban igazából nem kéne súlyzós edzést csinálnod. Ha nagyon akarsz edzeni, akkor a saját testsúlyoddal való edzést ajánlom, abból is a könnyebbeket. Lehet, hogy nem örülsz ennek, de nem hiszem, hogy a súlyzós edzés jót tenne neked.

2016. ápr. 11. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a választ. Mások véleményét is szívesen fogadom!
2016. ápr. 11. 21:45
 3/4 Anyád Gibbonja :D válasza:

Okosan, ésszel csináld. Mindig nyújts le stb. Ha a haverod, vagy bárki arra megy rá, hogy minél nagyobb súllyal dolgozzon, te akkor se tedd tönkre magad a túl nagy súly miatt szabálytalanul végzett gyakorlatokra.

Szerintem abszolút tévhit ez, hogy megállsz a növésben, én se nagyon álltam meg.

2016. ápr. 11. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha esetleg valakinek más a véleménye azt is szívesen fogadom. :)
2016. ápr. 13. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!