Miért megy a hasam a zabpehelytől?
Már nagyon rég óta fogyasztok zabpelyhet, minden alkalommal tejsavó fehérjével (általában csokis) eszem.
Ennek márkája Scitec WPP, vagy MHN Whey Pro.
Eleinte gondoltam arra, hogy netán laktózos vagyok és nem is a zabtól megy a hasam, de rendszeresen iszom fehérjét edzés után is pl és nincs bajom tőle. Volt hogy reggel direkt csak turmixot ittam és zabot nem ettem, utána sem volt bajom.
Ha eszem zabot akkor 2, 3 óra múlva kutyorog a hasam és mennem kell wc-re. Helyette corn flakes-t eszem, de jó volna ismét a zabot enni, mert egészséges és csupa jó hatása van... De valamiért igy 1 év eltelte után már nem emészti meg rendesen.
Mitől lehet ez? A benne lévő sok rost tartalom végett?
Mit ajánlotok? Probáljak meg minőségibb zabot venni, vagy mit ajánlotok?
Válaszok előre is köszönöm.
normaflore-t kezdtem el inni, remélem ez segít, mert már nem is eszem zabot de a sima kajáktól is képes menni a hasam..
egyszer teljesen jó az emésztésem egyszer pedig nem, nem tudom már hogy mitől lehet ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!