Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitol van az, hogy amiota...

Mitol van az, hogy amiota felkeltem, hihetetlenul faj a derekam (meg egy picit alatta) es ugyanezen a vonalon, elol a hasam is? Nagyon faj, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az elejen azt hittem, hogy csak elaludtam, ezért elkezdtem tornazni, de azota csak rosszabb lett. Gondoltam inkabb visszafekszem, mert nem birom a fajdalmat, de a fekves is annyira nehézkes. Ha haton vagyok akkor is faj, ha hason akkor is, ha oldalt akkor is.. Es a hasam is egyre erosebben gorcsol. Meg lehet nem tartozik ehhez, de most mar a konyokhajlatomnal is elkezdett fajni. Olyan feszito fajdalom vagy nem is tudom.. Szerintetek mitol van? Mit tegyek? 14L (A szuleim most épp nincsenek itthon, es a telefonba azt mondtak, hogy elmulik, ezert itt kérdezem.)

2016. márc. 28. 13:39
 1/3 spectator ***** válasza:
Gyanús, hogy vesegörcsöd van, különösen, ha hányingerrel is párosul. Nem akarok kuruzsolni, de ha beveszel 1-2 No-Spa -t azzal nem árthatsz. Utána menj el az ügyeletre.
2016. márc. 28. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Vesekő tünetei is lehetnek. De az nem vesegörcs kedves első. A vesekő elakad az ureterbe így a vizelet fenn akad ez okozza a fájdalmat. Ha nagyon nagyon nagyon fáj tényleg 10 es skálán 10. Akkor az. Akkor menj be a sürgősségire!
2016. márc. 28. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne az ügyeletre, hanem a sürgősségire a kórházba! Az ügyeletes nem fog tudni mit csinálni. Ultrahang és röntgen kell! + csillapítani a fájdalmad vénásan infuzioval, majd a többi teendőt elmondják ott. Ha vesekő.
2016. márc. 28. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!