Miért fáj a hasam a tejes zabpehelytől?
Figyelt kérdés
Ettem 200 gramm zabpelyhet 3 dl tejjel és egy adag fehérjével+ egy banán beleaprítva, most pedig görcsöl és fáj a hasam. Ez mitől van? Tejet bírom, nem vagyok laktózérzékeny. Lehet a zabpehely az oka?2014. aug. 5. 20:18
2/9 anonim válasza:
Szia, igen, lehetseges. Probald ki a Sparos sajatmarkas zabpelyhet, az a legpuhabb, es finom is. Aproszemu 299 Ft/500 g. Ebben nincs "barna szal" a szemek kozepen.
Remelem ez jo lesz!
Nekem volt olyan zabpehely, amitol hasmenesem volt.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is a banán a hunyó. Egyszerre többféle dolgot akarsz megemészteni és ebből van a gebasz. Jobb ha eltelik egy kis idő a gyümölcsök fogyasztása előtt és után amíg megemészted az előző étkezéssel bevitt ételt, ill. a gyümölcsöt.
4/9 anonim válasza:
Szóval keményítő+kis glutén+laktóz+kazein+whey fehérje+banán összeadásból a banánt okoljuk gyomorpanaszokért. Kicsit következetlen.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is gluténérzékenység lesz,megspékelve bél irritációval,emésztés nehezítéssel a tej miatt.200g zab az kegyetlen módon be tud puffadni a bélben,főleg egy glutén érzékenynél.
6/9 anonim válasza:
5. egyetértek veled nagyon. Még sok évvel ezelőtt ugyanezt a hülyeséget csináltam mint a kérdező. Bírtam is addig a pontig amíg én is tettem bele banánt :D, én utána sugárba hánytam és 10 percenként jött rám a hányinger. Az lett a vége hogy éjfélkor ügyelet és belém vágtak egy injekciót :) Esküszöm neked hogy a banán vágott haza. Nah azóta nem eszem ilyen zabpelyes isten nyilát :D
7/9 anonim válasza:
Nekem is a banán szokott hasonló gondokat okozni. Tetszik, nem tetszik a paleósoknak, sem a zabtól, sem a laktóztól, sem a kazeintől nem fáj a hasam, a banántól pedig igen. Sőt, egy ideje az olajos tonhaltól is hasonló van, csak attól még gombóc is lesz a torkomban.
8/9 A kérdező kommentje:
Azóta elmúlt, csak egy 15 perces kellemetlen érzés volt. Viszont most, hogy tojást is ettem megint elkezdett fájni. Rejtély az egész. Ilyenkor a sör már nem tenne jót?
2014. aug. 5. 23:13
9/9 anonim válasza:
haver szélgörcsöd van. Ettél 200g zabpelyhet, ami tele van rosttal. ezzél rá banánt is, ami ugyancsak puffaszt. Ráadásul gondolom hidegen etted...
legalább megtanultad, hogy csínján kell bánni a zabbal. Persze, egészséges, meg mindenlóf4sz, de nem mindenki bírja. pláne nem egy fél dobozzal :D A vörösbor is egészséges, egy pohárral. nem egy kannával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!