Házilag hogyan lehet kezelni a bélférget? Csókkal, szex-el lehet továbbfertőzni?
Figyelt kérdés
Sajnos csak kedden lesz lehetőségem orvoshoz menni! :(2016. márc. 31. 22:55
1/5 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam, rengeteget voltam allatok kozeleben. Jatszottam veluk, veluk aludtam, nem mostam utana kezet. Es anyukamnak nagyon elege volt mar abbol hogy allandoan fenn allt nalam a belfergesseg problema. mikor megkerdeztuk nagyszuloktol hogy van e valami hazi gyogymod, azt mondtak fokhagyma, vagy tejbe fokhagyma. Anya kiprobaltatta velem tejbe reszelt fokhagymat es megittam. Az ize borzalmas volt. Utana ettem tul fokhagymazott piritos kenyeret. Masnapi szekletnel, vagy mar talan az estinel nem allt fel a problema.:)
2/5 anonim válasza:
elozo valaszolo: csoknal ketlem. Ha nem erintkezik parod a vegbel nyilasoddal, nem hiszem hogy elkapja:)
3/5 A kérdező kommentje:
Én már 2 napja egy szelet piritósra rászeletelek egy fokhagymát. Így megettem vagy 10 db ot.. de még mindig vannak és fokhagyma szagom is van :D
Esetleg vény nélkül nem lehet valamit venni rá gyógyszertárban?
2016. márc. 31. 23:27
4/5 anonim válasza:
Elöző válaszoló: Sajnálom hogy nálad nem jött be. :/ Nem hiszem, nekem a házi orvosom legelöszőr 3 napos tablettát irt fel.
5/5 Cartilago válasza:
Ha cérnagilisztáról van szó, akkor az a végbelednél szaporodik, és úgy viszed be a kezeddel, körmöddel a szájadba és kerül vissza a rendszerbe. Úgyhogy elvileg simán átadhatod, sőt ilyenkor az ágyneműre esett petét is felszedheti a kezével véletlenül és ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!