Akinek van fűzője, ti mit vesztek alá?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy milyen pólót, vastagabbat vagy vékonyabbat, rövidujjúst vagy hosszúujjúst. És milyen anyagút?2016. márc. 20. 21:20
1/3 anonim válasza:
én mindig atlétát (ujjatlant, pamutot) vettem alá. de még úgy is kidörzsölte a hátamat :(
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne atletat vegyel ala, ha most kezdted a viseleset. Persze azt is lehet, de szerintem inkabb kezdd rovidujju es hosszuujju polokkal, es pamut legyen :)
En altalaban rovidujjut vagy hosszuujjut veszek ala, attol fuggoen h fole szeretnek-e vmit. Atletat ritkabban, mert akkor kidorzsoli a honaljam :)
3/3 anonim válasza:
Én általában rövidujjút, a trikó az nem túl kényelmes mert kidörzsöl és gyorsan bele lehet izzadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!