Azokhoz szól a kérdésem, akik a candida gombát próbálják leküzdeni diétával: hol vesztek kenyeret, péksüteményt?
Szia!
Pár hónapig jobb, ha nem eszel semmilyen lisztes terméket, tésztát, rizst, krumplit. És semmilyen finomított cukrosat. (Helyette mehet a méz, xyilitol, stevia.)És hagyd ki a tejet is.
Utána visszajöhet lassan a teljes kiőrlésű liszt, durumtészta, és kis adagban rizs (még jobb a bulgur).
És, ami fontos még, minden nap egyél probiotikumos joghurtot!
Jobbulást!
köszönöm a választ!
Élesztő nélküli kenyeret sem ehetek? Hogyha hosszú napom van és nem tudom hazajönni, akkor mit tudok magammal vinni? Nagyon félek ettől a váltástól, mert sajnos soha nem figyeltem az étkezésemre és mindig is falánk voltam.
Jajj, ne is mondd! Én is nagyon szeretek enni!!!!
Az a baj a kenyerekkel, hogy van bennük liszt. Az élesztő már csak hab a tortán.
Ha hosszú napod van, akkor tegyél a táskádba puffasztott rizs/búza szeletet, zöld almát, pár szem diót, műanyag fakonban mézes zöldteát.
elvileg a méz is tabu:(:(
az a baj, hogy reggel 8tól délután 4ig nem húzom ki ennyivel, majd megpróbálok találni valami megoldást. köszönöm azért a tippeket!:) és kitartást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!