Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Korzettesek! Ti mit vesztek a...

Korzettesek! Ti mit vesztek a fűző alá?

Figyelt kérdés
Én atlétát szoktam hordani alatta, felé pedig inget veszek. Viszont a nagymértékű izzadás borzasztóan idegesítő. Esetleg milyen anyagú aláöltözet javítaná a közérzetemet? Mit kezdtek az izzadással? 14/F

2015. nov. 10. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Rendesen körbejártam ezt a témát gyermekem részére. Egyetlen pólót találtam külföldön a neten, amit dícsértek, bamboo alapanyagból, oldalvarrás nélküli, de drága, és szerintem annyival az sem jobb, mint a pamut. Most nem találom a linket. Szerintem az a megoldás, hogy napközben kicseréled az atlétát (vagy pólót) pl minden tesi óra után.
2015. nov. 23. 09:38
 2/5 anonim válasza:

En a pólóra szoktam rávenni

14/l

2015. nov. 23. 21:43
 3/5 ZsófiDorina.:P válasza:
100%
Szia! Eléggé későn válaszolok, tudom. De ha még érvényes akkor: Én Németországba lakok elég rég óta és a fűzőmet augusztus elején kaptam 2015-ben. Nekem adtak hozzá (ingyen) olyan pólót, ami kicsit átlátszik de nem nagyon, fehér színű és varrat nélküli... Szóval én ezt szoktam :) És elvileg sokkal jobb, mint másik póló meg kényelmesebb.
2016. márc. 8. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as: és gyakorlatilag is? :D Hogy érzed?
2016. aug. 30. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem is volt korzettem, itt leírtam mik a legjobb gyakorlatok

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..

csináljátok 1000rel és meg lesz az eredménye

2016. szept. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!