Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek eves tesifelm...

Hogyan szerezzek eves tesifelmentest?

Figyelt kérdés

Gyulolom a talajtornat de meginkabb a szekreny ugrast. Sose ment, nem is vagyok olyan alkat, es az a gond, hogy annak ellenere, hogy tiltva van a telefonozas rengeteg felmentett/nem tesizo videoz minket, a tanart meg nem is erdekli. A masik meg, hogy a tanarunk allandoan kivetelezget a versenysportolokkal. Ok ulhetnek a padon, felevente ha egyszer tesiznek, sokat mondok. Kozben a tanar tudja, hogy en is sportolok (kondi) de nem kimondottan foglalkoztatja.

A melypont a szekreny. Nagyon szeretnek felmentest kapni, de nem tudom, hogy/hol!

17/L

2016. márc. 6. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Elmész egy ortopédushoz, és elmondod neki, hogy fáj a hátad a tesitől és tuti fog adni felmentést. A felmentést elviszed az iskolaorvoshoz, és ő megmondja, hogy milyen gyógytornára kell járnod. Két lehetőség van:

- olyan gyógytorna, ahol nem kötelező a jelenlét

- kötelező gyógytorna, amin adnak jegyeket is egy külön ellenőrző füzetbe, és ezt be kell mutatnod a tesitanárnak

Én a gimnáziumban 4 éven át felmentettem magam, mert paraszt volt a tesitanár. A gyógytornára mindig elmentem, még akkor is amikor nem volt kötelező. Sokkal hasznosabb volt, mint a tesióra.

2016. márc. 6. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja esetleg még olyan is lehet, hogy nem gyógytornára kell menned, hanem a rendes tesi órára, de csak körbe-körbe kell sétálni vagy lépcsőzni vagy ilyen egyszerű gyakorlatokat csinálni :D
2016. márc. 6. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a körbe-körbe sétálás sokkal cikibb, mintha felveszik, ahogy tesizel. Ha felveszik és esetleg valahol viszont látod, mondd meg nekik, hogy "Mi van? Én legalább megpróbáltam ellenben ti a hájas feneketeket meresztették csak a padon...Szerintem ez a ciki.." Vagy, ha az élsportolók adják ezt elő, akkor kérdezd meg tőlük, hogy "ti gondolom ennyire se tudnátok azért nem is próbáltátok..". Így talán elgondolkodnak. Egyébként pedig beszélj a videózásról az igazgatónak vagy az osztályfőnöknek, mert egyáltalán nem normális, hogy szánalmas kifogásokat kell keresned, meg betegnek tetetned magad.. Azt, hogy kondiba járok az a baj bárki mondhatja, mint tesitanár engem sem érdekelne. Más az, ha valaki verseny sportol, annak látod a verseny eredményeit. Tudod, hogy mennyi kötelező edzése van, míg kondiba akkor megy az ember ha akar. Az embernek szüksége van rendszeres testmozgásra és sokaknak, ha nem lenne kötelező a tesi, ez nem lenne meg. Tehát abszolút érthető a tanár hozzáállása. Én a helyedben tesiznék rendesen tovább. A talajtorna nagyon jó kis erősítő, ha elkezdenél vele jobban foglalkozni megtanulhatnál kézenállni..stb Szerintem ezek elég menő dolgok és meglehetősen szép testet eredményeznek, nálad pedig ez szempont, gondolom ezért jársz kondiba. Azt a pár szekrényugrást meg kibírod.
2016. márc. 6. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!