Mániákus depressziós lennék? Vannak régi olyan történetek amelyek úgymond ciki-k számomra. Ráadásul nemis olyan régen volt ez (fél éve). Van amikor tökjól elvagyok a barátnőimmel utána hirtelen elmegy a kedvem és jelentéktelennek érzem magam.
Szia!
Végig olvastam az egészet. nagyon sajnálom amik veled történtek, de szerintem ne agyalj azon ami megtörtént, nem hiszem, hogy lehet valakinek olyan cikis dolga amin ne lehetne túl lépni. Nekem is volt nagyon sok (ja, am 17 vagyok).
Szerintem próbálj meg más osztályokkal haverkodni. Ha nem vagy olyan nagyon haverkodós az se baj, biztos van olyan aki felkarol és segít ismerkedni sulin belül és kívül is.
A depresszió miatt pedig ne félj, volt/van nem egy ismerősöm és rövidebb ideig szerintem én is az voltam, tudom milyen rossz. ha ezen gondolkozol, h mikor jön vissza az nem segít. Bemagyarázod magadnak, h az leszel, lehetsz később és így tényleg belebetegedhetsz komolyabban. Én is annyi baromságot bemagyaráztam tök feleslegesen, mert semmi nem volt belőle igaz.
az öngyilkosságot pedig felejtsd el. Ez az egyik legrosszabb ötlet és nem csak magadnak ártasz vele hanem mindenkinek aki szeret. Vedd észre, h mindenkit szeretnek, neked is vannak értékeid (még, ha nem is veszed észre), a legrusnyább emberek is lehetnek egy közösség fontos tagjai, ha más nem szerelmesek egy hasonló sorsú emberbe. De senki sem reménytelen!<--- Ezt sose felejtsd el!
Sok sikert mindenhez és egyél sok csokit, jót tesz a fejnek, sok benne a boldogsághormon! =D
Ha gondolod írj! Én szívesen segítek neked, ha érdekel a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!