A folyadék felszívódását lehet javítani?
Figyelt kérdés
Elég kevés vizet iszom, aminek érzem is a negatív következményeit, de amikor elkezdem erőltetni az ivást, mindig csak annyit érzékelek belőle, hogy negyed óránként járkálnom kell a mosdóba. Úgy egy hétnél tovább sosem sikerült tartanom a napi 2 litert, 1 liter az átlag amit megiszom.
Olvastam, hogy egy idő után rááll a szervezet a nagyobb mennyiségre és jobban tudja majd hasznosítani, de még sosem sikerült odáig eljutnom.
Vajon mennyi lenne ez az idő?
Nincs valami módszer amivel segíthetem a folyadék felszívódását, hogy ne folyjon át rögtön rajtam?
Valahol azt olvastam, hogy egy pohár víz mellé meg kell enni egy késhegynyi sót. De a sós víz nem pont kiszárít?
2016. jan. 22. 10:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!