Törött kislábujj-gyanúval érdemes ügyeletre mennem? Vagy nem tudnak vele semmit kezdeni? Esetleg ráérek hétfőn az SZTK-ba lemenni?
Tegnap belerúgtam egy kőbe, miközben kergetőztünk a 3 éves kisfiammal. Azóta az egész lábfejem be van kékülve és dagadva, a kislábujjam pedig kifejezetten fáj, mozgatni nem tudom. Sántikálva még csak-csak ellátom a gyerekeket, de nem szeretnék rosszat azzal, hogy nem megyek időben orvoshoz. Fájni viszont eléggé fáj. Gyógyszert nem szedhetek, mert szoptatok...
Valami ötletet tudnátok adni fájdalomcsillapításra? Borogatáson már túl vagyok. Köszi a válaszokat előre is.
mindenképp menjd be az ügyeletre mert ha eltört és elkezd rosszul összeforrni, ha elmész lehet hogy ujra el kell törni...
fájdalomcsillapításnak csak a jegelést tudom ajánlani
Ha az egész lábfejed be van dagadva, kékülve akkor érdemes lenne orvoshoz fordulni, mert valószínűleg törés. De ha az egész lila és dagadt akkor lehet hogy nem a lábujjad tört el. Szerintem menj el dokihoz, mert ha tényleg el van törve és rosszul forr össze, akkor deformált is lehet a lábfejed.
Ha meg a kislábujjad van csak eltörve akkor azzal nem tudnak mit csinálni, nem fogják akkor begipszelni az egész lábad. Nekem egyszer volt eltörve a kislábujjam és csak annyit mondtak, hogy hordjak kemény talpú cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!