Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez minek a tünete lehet?...

Ez minek a tünete lehet? Szerintetek mit csináljak? Menjek el kórházba ügyeletre?

Figyelt kérdés
Reggel arra keltem, hogy fáj a mellkasom. Olyan nyomásszerű fájdalom. Mikor nevetek vagy mély levegőt veszek sokkal jobban fáj. Eleinte csak akkor fájt, amikor mély levegőt vettem. Most már akkor is fáj, amikor simán veszek levegőt. Orvosnál voltam már, ő csak annyit mondott, hogy semmi bajom, csak szerinte valamikor beteg leszek.
2011. máj. 16. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nincs túlsúly? Mit dolgozol? Nő vagy,vagy férfi? Van valamilyen alapbetegséged?
2011. máj. 16. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:

lehet izomhúzódás vagy hasonló, a páromnak is ez volt

mondjuk egy ekg nem ártott volna, ha az rendben, akkor csak izomlazító kell

infarktusról ne fantáziálj

tüdőgyuszid meg biztos nincs, az magas lázzal jár meg köhögéssel

2011. máj. 16. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:

14 éves lány vagyok. Túlsúly sajnos van. Koromból adódóan nem dolgozok és semmilyen alapbetegségem nincsen.

Nem fantáziálok infarktusról se semmi ilyesmiről. Egyszerűen csak tudni szeretném, hogy nem lesz-e komolyabb bajom. Azért csak lehet aggódni az egészségemért, nem?

2011. máj. 16. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet a túlsúly miatt van. Az nyomhatja a mellkasodat, ha meg még kicsit görbe is vagy,attól is fájhat, szúrhat a levegő. (Én is görbe vagyok,amíg nem figyeltem oda a tartásomra,nekem is gyakran fájt). Próbálj többet mozogni a levegőn, kicsit diétázz(ne vidd túlzásba), és figyelj a tartásodra. Ha nem múlik,menj orvoshoz, csináltass röntgent.
2011. máj. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!