Be vigyem a lányom az ügyeletre vagy a kórházba?
Az orvos felír egy antibiotikumot, ami úgy működik hogy mindent kipusztít benne, legyen az a vírus, vagy legyenek a normális, és hasznos dolgok a belekben. Aztán lehet hogy nem is ettől volt lázas, az nem fog kiderülni. Az antibiotikum a szervezetnek olyan mint egy atombomba. Egyébként minden gyógyszer méreg, ugyhogy csak a legritkább esetben szabad, de inkább akkor sem.
Amit én tanácsolok: ágyban fekvés. 3-4 liter forró folyadék naponta. nagy adag c-vitamin(2-10 grammig is fel lehet menni ilyenkor, nem lesz baja) és nagy adag multivitamin. lázcsillapító már megvolt. és próbáljon meg kaját is enni, tudom hogy nehéz, de muszáj. natúr csirkemell, párolt zöldésggel, ilyesmi, könnyen emészthető kaják kellenek. Külföldön már régóta így gyógyítják a megfázással kapcsolatos bárminemű betegséget, csak itthon divat a gyógyszer.
Ez nem kérdés! Azonnal vidd orvoshoz. És a vírusra valóban nem hat az antibiotikum. esetleg antivirális szerek.
De szerintem neked (kérdező) nem az internet előtt kellene ücsörögni, hanem a gyereket orvoshoz vinni. Akárhány éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!