Lehet ez komolyabb baj tünete? Mitévő legyek, menjek el ügyeletre?
Alapvetően van egy kis szívbetegségem. Azért írom így, mert az orvos is így írta a lapra: nem betegség erejű elváltozás. De mégis szednem kell gyógyszert, igaz a legkisebb adagot. Mitrális prolapsusom van, ami azt jelenti, hogy az egyik billentyűm nem zár tökéletesen. De a legminimálisabb eltérés van ebből, minden évben járok szívultrahangra. Béta-blokkolót szedek.
Mostanában gyakrabban előfordult, hogy kicsi, szúró érzést éreztem a szívemnél. Kicsit inkább balra, talán inkább egy ér szorul össze ilyenkor, vagy nem tudom. A lényeg, hogy éjjel alig aludtam valamit, mert sokszor felkeltem erre a kis nyilalásokra. És még mindig tart, bár talán ritkult. A kérdésem, hogy szerintetek mit csináljak? Menjek el az ügyeletes orvoshoz? Sok mindent mondjuk nem tud csinálni, max. meghallgat + egy ekg. De ez valami komoly tünet lehet? Vagy időjárástól? Nem hiszem, hogy így ünnepek előtt nagyon foglalkoznának az emberrel, pláne, hogy fiatal is vagyok ( 23). Sajnos tapasztaltam már, hogy azért mert fiatal vagyok, nem hiszik el, hogy lehet komolyabb bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!