Barátnőm tetves. Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Ma láttam, hogy serkék voltak a hajszálain. De hirtelen leblokkoltam, és nem szóltam neki. Kiengedett hajjal szoktam lenni, de holnap tuti összefogom. Nem akarok tetves lenni. Nagyon remélem, hogy csak tévedtem, bár nagyon annak látszott. :(2016. jan. 5. 16:10
1/4 anonim válasza:
Ha könnyen lejön, lepereg, akkor akár korpa is lehet, ha le kell húzni, akkor viszont tetű. Lehet kapni a patikában Paranit nevű tetűriasztó szert, ezzel neked lenne érdemes befújnod magad, a barátnődnek pedig tetűirtót kellene alkalmaznia (Nix, Nittyfor, stb.).
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy korpás-e a haja, ha azt mondja nem, akkor mondd meg neki, hogy mit látsz rajta. Egy jó barátnővel ilyesmit meg lehet beszélni.
3/4 anonim válasza:
Nagyon könnyű elkapni. Ezért szóljál neki, ne hordja már szét.
4/4 anonim válasza:
Régi a kérdés, de azért elmondom én mit tennék.
1. Meghallgattatom vele az Lapostetű c. csodálatos zeneművet és megmondanám neki, hogy róla szól.
2. Elhívnám aludni hozzánk és addig letolnám a haját kopaszra, hogy ne hordja szét a tetveket.
3. Felbérelsz valakit, hogy irtsa ki a barátnőd tetveit, úgy mintha csak masszírozná és így nem tűnne fel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!