Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tetves vagyok? Magamnak...

Cukormanó10 kérdése:

Tetves vagyok? Magamnak megtudom állapitani?

Figyelt kérdés
hát egyszer sajna voltam kiskoromba de most nemtudom. nemtudom hogy korpa e a hajamba vagy serte. mert van amelyik tok konnyen kijon van amelyik nehezebben.ha tetufesuvel kifesulom a hajam csak feher ize jon ami szerintem.korpa dw nemtudom!hogy tudnam magamnak megnezni? elol a fejem tetejen is van es a fulem.mellett is

2015. júl. 14. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:

A korpa lepotyog, a serkek pici tojaskak, nehezen lehet lehuzni a hajrol, mert cementszeru ragasztoval ragasztja oda a tetu.

Viszket? Tetut gondolom nem talaltal, azert fesuld at alaposan, mert gyanus a fuled mogott levo vmi.

Fiu vagy amugy?

2015. júl. 14. 21:09
 2/6 A kérdező kommentje:
lany vagyok most mostam hajat! kifesulom es meglatjuk..annyira kivancsi vagyok es felek!
2015. júl. 14. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell felni, a Paranit tetuirto nagyon jo keszitmeny, nem vegyszeres, olajos cucc, ketszer kell bekenni vele. En vagy 3 napig rajta hagytam, par oran belul lemoshato, de biztosra akartam menni. Ahhoz adnak fem tetufesut,sokkal hatekonyabb, mint a muanyag.

Ha van hajvasalod, az is megoli, mert ezek a nyomultak max 40 fokot birnak ki.

Ha tetves vagy, mindent moss ki magas hofokon, parnakat fagyaszd le, fesuket stb fertotlenitsd ki, kulonben visszajonnek.

2015. júl. 14. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tetüfesüvel fesülöd a serkeket nem hozza le viszont tetűt azt igen ki tudod fesülni ha nem lattal akkor nincs.plusz ha nem viszket akkor se.kerj meg vkit hogy nezze at.nagyon jellegzetes ahog oda vanak ragadva. Plusz jelentkezhetnek a nyakadon kiütések.(tapasztalat)
2015. júl. 14. 23:00
 5/6 A kérdező kommentje:
a serkeket nem hozza ki? mert nekem akkor csak korpam van..legalabbis remelm! koszi a valaszokat! <3
2015. júl. 15. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:

A kikelt serket lehozza, a muanyag fesu, a fem a ratapadt serkeket is, de utana at kell nezni ujra, mert marad sajna. Es ha csak egy elo serked van, visszafertozodik a fejed.

De leirom ujra, nagyon konnyu megkulonboztetni, a seke tojas alaku, es nagyon erosen ra van ragasztva a hajra, korommel lehet lehuzni. Ami potyog, es szabalytalan, az korpa.

2015. júl. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!