Tetves vagyok? Magamnak megtudom állapitani?
A korpa lepotyog, a serkek pici tojaskak, nehezen lehet lehuzni a hajrol, mert cementszeru ragasztoval ragasztja oda a tetu.
Viszket? Tetut gondolom nem talaltal, azert fesuld at alaposan, mert gyanus a fuled mogott levo vmi.
Fiu vagy amugy?
Nem kell felni, a Paranit tetuirto nagyon jo keszitmeny, nem vegyszeres, olajos cucc, ketszer kell bekenni vele. En vagy 3 napig rajta hagytam, par oran belul lemoshato, de biztosra akartam menni. Ahhoz adnak fem tetufesut,sokkal hatekonyabb, mint a muanyag.
Ha van hajvasalod, az is megoli, mert ezek a nyomultak max 40 fokot birnak ki.
Ha tetves vagy, mindent moss ki magas hofokon, parnakat fagyaszd le, fesuket stb fertotlenitsd ki, kulonben visszajonnek.
A kikelt serket lehozza, a muanyag fesu, a fem a ratapadt serkeket is, de utana at kell nezni ujra, mert marad sajna. Es ha csak egy elo serked van, visszafertozodik a fejed.
De leirom ujra, nagyon konnyu megkulonboztetni, a seke tojas alaku, es nagyon erosen ra van ragasztva a hajra, korommel lehet lehuzni. Ami potyog, es szabalytalan, az korpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!