Én meg tudom állapítani magamnak, hogy átszakadt-e már a szűzhártyám? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok normális válaszokat!2010. nov. 8. 15:28
1/4 anonim válasza:
kérd meg a párod, hogy 1. szex előtt nézze meg, milyen a szűzhártyád, majd szex után. Ha azt látja, h berepedt néhány helyen, esetleg vérzik is, na akk vesztetted el. De kül érzed, olyan késszúrásszerű fájdalom 5-6 másodpercig.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Még nem szexeltem, nem is vagyok párkapcsolaban, csak korán érő típus vagyok és párszor már masztiztam. Próbáltam óvatos lenni, de nem tudom sikerült-e. Mondjuk akkor ezek szerint sikerült, mert fájdalmam még nem volt. Fel vagy pontozva. Azért további válaszokat kérek, hogy még biztosabb legyek benne. Köszönöm mindenkinek.
2010. nov. 8. 15:37
3/4 anonim válasza:
kedves Kérdező!
technikailag a szüzességed akkor veszíted el, amikor elkezdesz menstruálni hiszen ekkor "lyukad ki" a szűzhártya mert vhol ki kell jönnie annak aminek ki kell. A többiben az első válaszolóval értek egyet, az első szeretkezéskor teljesen átszakad. maszturbálásnál attól függ h milyen "mélyre" jutottál el.
4/4 anonim válasza:
ez baromság, ne haragudj -.- eleve úgy születik minden nő, h van lyuk a szűzhártyán. boccs, de az egy gyűrű alakú vékony nyálkahártya(tanulok anatómiát és tudom, ezért merek "kötekedni") am. a neten is utána lehet nézni, sok helyen le van írta. 1. menstruációkor nem veszted el a szüzességed!!! Csak első szex-kor, ill. durva sporttól szakadhat ki. Létezik exrtém eset is, a teljesen zárt szűzhártya, amit az orvos nyit meg, mert menstruációkor nem tud a vér távozni, de ez nagyon ritka. Muszáj volt írnom, mert nagy tévedésben vagy, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!