Középhosszú hajam van, es tetves lettem de csak hátul találtam párat. kifésülöm es levagatom rövidebre, meg befestem, van ra esely hogy igy eltűnnek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 09:02
1/3 anonim válasza:
Nincs, tetűírtó szerrel is le kell kezelni és a serkéket egyenként lehuzogatni a hajról.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló írta, csak az a megoldás. Amúgy olyan gyorsan szaporodik, hogy kicsi a valószínűsége hogy csak pár db-od van. Szóval: gyógyszertár- tetűírtó, és valakinek le kell szednie a serkéket, mert azt nem öli meg semmi, csak ha szétnyomod az ujjaddal. Magadnak nem tudod megcsinálni, mert nem látod a fejed tetejét, tükörből meg nehézkes, és fárasztó.
3/3 anonim válasza:
Nem, így arra van esély, hogy a fodrász jól elküld a halál *****ra, mert fertőtleníthet körbe mindent miattad.
Ha tetves vagy, vegyél tetűirtó szert meg serkefésűt és kezeld magad, mielőtt még tetvesebb leszel és a környezeted is megfertőzöd vele. Az ilyesmi nem használ a népszerűségnek. :D
A fenti módszerrel csak azt érnéd el, hogy rövidebb, festett hajú ÉS tetves leszel. Fúj. Ne felejtsd el kidobni a fésűket, hajgumikat, ha hordasz sapkát... bútorokat, ágyneműket is lekezelni, meg ha nem egyedül élsz, az egész családot kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!