Mit tegyek? Tetves lettem.
Csak tegnap vettem észre, hogy tetves vagyok. Már egy ideje viszketett a fejen, de máshol is (hát, láb), ezért azt hittük, hogy melegallergia. Ma lekentem a fejemet petróleummal, és úszósapkát vettem fel. Az a kérdésem, hogy a petróleum használ? Megöli a serkéket is, vagy csak a tetűket? Vagy azokat sem??? Ha van személyes tapasztalatotok nagyon kérlek írjátok le...
(Szeptember 14-én új osztályba és iskolába megyek. Ha ott véletlenül van ilyen ellenőrzés és meglátják, biztos én leszek az elkövetkezendő négy évben a tetves lány.) Szerintetek addig ki tudom őket írtani?
Előre is köszönöm a válaszokat...
petróleum??? :S
Menj el a gyógyszertárba és kérj tetűirtót
Megértem az aggodalmadat, nálam is találtak tetvet általános iskolás koromban, persze kiderült és elég sokat cikiztek miatta. De túléltem. :)
A petróleumot ne kend a fejedre, menj el a patikába és kérj tetűirtót. Viszont azt tudd, hogy a serkék a hajadban maradnak, őket egyenként kell kiszedegetni (szegény anyukám napokig bogarászta szó szerint a hosszú hajamat).
Addig semmiképpen ne menj közösségbe, amíg nem vagy 100%-ban tünetmentes, ez nem játék, nagyon könnyen elterjed egy iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!